Εδώ τα γλυκά είναι…
οικογενειακή υπόθεση!


Γιώργος «Γλυκό από την Αρχή»

This is the author

Το 1983 έκανα τα πρώτα μου βήματα ως βοηθός ζαχαροπλάστη σε γνωστά ζαχαροπλαστεία της Ρόδου και το 1997 πήρα την απόφαση να δημιουργήσω το δικό μου χώρο στην περιοχή Αφάντου, οπότε και γεννήθηκε το ζαχαροπλαστείο Moka Bakery.

Το 2002 παίρνω την απόφαση να μεταφέρω την επιχείρησή μου στα Κολύμπια, σε ιδιόκτητο χώρο, ώστε να οργανώσω ένα άρτιο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με περισσότερες θέσεις εργασίας, το οποίο θα μου έδινε τη δυνατότητα να εξελίξω το επάγγελμά μου ακόμα περισσότερο.

Έχοντας μεγάλη επιτυχία και βελτιώνοντας διαρκώς τις υπηρεσίες μας, το 2014 επεκταθήκαμε και δημιουργήσαμε στη Ρόδο ένα ξεχωριστό χώρο στη Διαγοριδών 8. Έτσι, εκτός από τα γλυκά έχουμε προσθέσει και ποικιλία από αρτοσκευάσματα και πολλά είδη ψωμιού, κορυφαίας ποιότητας και γεύσης.

Σταματία «Το σύγχρονο Design στο πιάτο σας»

This is the author

Το 2004 αποφάσισα να ασχοληθώ με τη ζαχαροπλαστική και συγκεκριμένα με τη διακόσμηση των δημιουργιών. Αφιέρωσα αρκετό χρόνο στο να σμιλεύω την εύπλαστη ζαχαρόπαστα με τα χέρια μου, ώστε να καταφέρω τα σχέδια μου να είναι μέσα στην καρδιά σας, ικανοποιώντας κάθε μικρή ή μεγάλη προσδοκία.

Έχοντας κάνει αρκετά σεμινάρια διακόσμησης σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτω στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής, μπορώ να σχεδιάσω και να μεταφέρω όλα τα όνειρα και τη φαντασία σας σε ένα πιάτο ή μια τούρτα.

Δημήτρης «Η τέλεια γεύση»

This is the author

Από το 2002 αναμιγνύω γεύσεις και δοκιμάζω τα πάντα. Για εμένα η γεύση είναι το παν όπως και για εσάς. Από τότε πασχίζω για να χαρίζω αυτή την τέλεια γεύση σε κάθε μας δημιουργία.

Έμπνευσή μου τα φυσικά υλικά και η παράδοση, όπως ακριβώς μας δίδαξε η μαμά!

Πώληση χονδρική

Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει να προμηθεύσει επιλεγμένα σημεία με χονδρική πώληση σε ζαχαροπλαστεία, καφετέριες & εστιατόρια.

Τα γλυκά μας φτιάχνονται το πρωί με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά και παραδίδονται στο χώρο σας με τα δικά μας αυτοκίνητα μετά τις 15:00.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καλό είναι οι παραγγελίες να γίνονται την προηγούμενη ημέρα είτε μέχρι τις 8 - 9 το πρωί της ίδιας ημέρας. Τις Κυριακές το εργαστήριό μας παραμένει κλειστό.

Θα είναι χαρά και τιμή για εμάς να εξυπηρετήσουμε επαγγελματίες που επιθυμούν συνεργασία μαζί μας. Επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2241029620, 6948236843 ή μέσω e-email στη διεύθυνση της επιχείρησης.

parallax background

Αφήστε πάνω μας τις γεύσεις της εκδήλωσής σας.
Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.