Γιορτάστε αυτή την ανεπανάληπτη
μέρα με τον καλύτερο τρόπο.


Όλα τα γενέθλια είναι μοναδικά. Έτσι πρέπει να είναι και η τούρτα σας. Άλλωστε, από τους πιο μικρούς σε ηλικία μέχρι τους πιο μεγάλους, όλοι ενθουσιάζονται όταν εμφανίζεται η τούρτα με τα κεράκια και είναι η ώρα που θα ακουστεί το «Χρόνια πολλά».

Σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές είμαστε δίπλα σας, θέλοντας να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός τέλειου πάρτι.

Κύριο μέλημά μας είναι να νιώσετε και να αισθανθείτε πως όλα είναι δυνατά, ώστε να γιορτάσετε αυτή την ανεπανάληπτη μέρα με τον καλύτερο τρόπο! Οργανώστε το Birthday Party σας με τη βοήθεια των ανθρώπων μας και εξασφαλίστε πως θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας την πιο γευστική τούρτα που έχουν δοκιμάσει.

Μακριά από τα παραμυθένια settings των παιδικών γιορτών, η νέα πρόταση του ζαχαροπλαστείου Moka Bakery, στη Ρόδο, έρχεται ως απάντηση στην αγωνιώδη αναζήτηση μιας πρωτότυπης celebrating συλλογιστικής.

Ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι ή δεν έχετε αποφασίσει ακριβώς τι θέλετε να δημιουργήσουμε, το πολύπειρο προσωπικό μας είναι εδώ, για να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις.

Οι ειδικές κατασκευές, οι τεχνικές buttercream frosting, photoprint, 3D φιγούρων, αλλά και τα απίστευτα σχέδια με ζαχαρόπαστα είναι μερικές μόνο από τις επιλογές για να στολίσουμε την τούρτα σας.

Εμπιστευθείτε μας!

ΤΟΥΡΤΕΣ

Αφήστε πάνω μας τις γεύσεις της εκδήλωσής σας.
Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.