Ιδανικές για γάμους,
βαπτίσεις, πάρτι γενεθλίων.


Στο ζαχαροπλαστείο Moka Bakery, στη Ρόδο, εξειδικευόμαστε στις εντυπωσιακές τούρτες γάμου πολλαπλών επιπέδων, στις θεματικές τούρτες γενεθλίων, αλλά και στις δημιουργίες με βουτυρόκρεμα (buttercream frosting) που σχεδιάζονται ανάλογα την κάθε περίσταση!

Οι buttercream frosting, χάρη στη λεία και βελούδινη υφή τους, μπορούν να διαμορφώσουν και να κατασκευάσουν εξαιρετικά σχέδια. Μπορούμε, ακόμα, να παντρέψουμε τη ζαχαρόπαστα με τη βουτυρόκρεμα, παρασκευάζοντας για εσάς από πιο απλές έως πιο εξεζητημένες δημιουργίες, οι οποίες είναι σίγουρο πως θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Έτσι, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός από το σχέδιο ή τη γεύση.

Επιπλέον, επιτρέπει στο ζαχαροπλάστη μας να δείξει το μεράκι και την αγάπη για την τέχνη του, καθώς δημιουργεί μοναδικά σχέδια, ικανά να ανταποκριθούν ακόμα και στις υψηλές απαιτήσεις.

Είμαστε σίγουροι, πως στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε τις πιο πρωτότυπες ιδέες για τούρτες με buttercream frosting που αναμφίβολα θα σας εντυπωσιάσουν! Ιδέες που μαρτυρούν την ευγνωμοσύνη σας για τους καλεσμένους και την προσπάθειά σας να τους ευχαριστήσετε.

Οι δυνατότητες σχεδίασης και δημιουργίας είναι πραγματικά ατελείωτες και μπορούν να προσαρμοστούν, αποκλειστικά, στις δικές σας ανάγκες για τούρτες κατά παραγγελία.

Είναι ιδανικές για γάμους, βαπτίσεις, πάρτι γενεθλίων, ενώ μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν για να επικαλύψετε μια επιλογή από νόστιμα cupcakes!

Εσείς, τι χρειάζεστε;

parallax background

Αφήστε πάνω μας τις γεύσεις της εκδήλωσής σας.
Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.