Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας, χωρίς κανένα περιορισμό!


Στο ζαχαροπλαστείο Moka Bakery, στη Ρόδο, λειτουργούμε με έναν και μόνο στόχο. Να πάψουν οι τούρτες για αγόρια να είναι βαρετές!

Το ανεξερεύνητο διάστημα, η εποχή των δεινοσαύρων, οι σούπερ ήρωες, αλλά και κάθε παιδική φαντασίωση που μπορεί να υπάρξει, παίρνει ζωή πάνω στην τούρτα, κάνοντας ακόμα πιο ιδιαίτερες τις στιγμές του πάρτι.

Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας!

Απλά πείτε μας ποιο είναι το σχέδιο που επιθυμείτε και εμείς θα φροντίσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Δίνοντας έμφαση τόσο στη μοναδική εμφάνιση, όσο και στην “έκρηξη” των γεύσεων, είμαστε σίγουροι πως κάθε καλεσμένος ή παιδί που θα γευτεί έστω και ένα μικρό κομμάτι θα ενθουσιαστεί!

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας δεσμεύεται να δημιουργήσει τούρτες για αγόρια με ολοκληρωμένα εικονικά σύνολα, πολύχρωμα και προσαρμοσμένα σε κάθε concept, που θα ικανοποιήσουν ιδανικά την παιδική περιέργεια.

Μην ξεχνάτε πως η φαντασία των παιδιών μπορεί να γίνει η κινητήριος δύναμη για το πιο τέλειο πάρτι, για αυτό που θα μιλάνε όλοι.

Οι ειδικές κατασκευές, οι τεχνικές buttercream frosting, photoprint, 3D φιγούρων, αλλά και τα απίστευτα σχέδια με ζαχαρόπαστα είναι μερικές μόνο από τις επιλογές για να στολίσουμε την τούρτα σας.

parallax background

Αφήστε πάνω μας τις γεύσεις της εκδήλωσής σας.
Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.