Ένα πραγματικό κάλεσμα
γιορτινού ενθουσιασμού!


Στο ζαχαροπλαστείο Moka Bakery, στη Ρόδο, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε τις πιο πρωτότυπες και μοναδικές τούρτες για κορίτσια. Οι παιδικοί χαρακτήρες της Disney και όχι μόνο, είναι μερικά από τα concept που μπορούμε να ετοιμάσουμε για τη μικρή σας πριγκίπισσα.

Μια αυτανάφλεξη χρωμάτων στην πιο ζωηρή εκδοχή τους έρχεται να συναντήσει την τέλεια γεύση που ταιριάζει σε μια τέτοια περίσταση, ώστε να εμπνεύσει, να διασκεδάσει και να αποτελέσει μια διαφυγή από τη μονοχρωμία της καθημερινότητας.

Ένα πραγματικό κάλεσμα γιορτινού ενθουσιασμού!

Η σχεδόν γαργαλιστική γευστική αίσθηση απόλαυσης θα «γράψει» ανεξίτηλα τόσο στον ουρανίσκο, όσο και στα μάτια των καλεσμένων σας την ευχαρίστησή τους.

Οι επιλογές σε τούρτες για κορίτσια είναι πραγματικά αμέτρητες!

Οι ειδικές κατασκευές, οι τεχνικές buttercream frosting, photoprint, 3D φιγούρων, αλλά και τα απίστευτα σχέδια με ζαχαρόπαστα είναι μερικές μόνο από τις επιλογές για να στολίσουμε την τούρτα σας.

Από το πιο απλό σχέδιο μέχρι την πιο περίτεχνη τεχνοτροπία, είμαστε εδώ, για να την κάνουμε πραγματικότητα! Δώστε στο πάρτι σας μοναδικές πινελιές δημιουργίας που σίγουρα θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των καλεσμένων σας.

Αποστολή μας είναι να εξασφαλίσουμε το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών σας μόλις δουν την τούρτα!

parallax background

Αφήστε πάνω μας τις γεύσεις της εκδήλωσής σας.
Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.