ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
20/10/2022ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ
20/10/2022ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. σοκολάτας κουβερτούρα
- 155 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. αυγά (3 αυγά)
- 200 γρ. αλεύρι μαλακό
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο. Στον κάδο του μίξερ αφρατεύουμε τη ζάχαρη με τα αυγά και όταν αφρατέψουν, ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν. Όταν γίνει αυτό, κατεβάζουμε τον κάδο του μίξερ και με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε το αλεύρι, Σερβίρουμε σε φόρμα και ψήνουμε στους 160ᵒC για 15 λεπτά.