ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΣΕΡΙ
20/10/2022ΚΡΕΠΑ
20/10/2022ΥΛΙΚΑ
- 1 λίτρο γάλα
- 200 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. κορν φλάουρ
- 1 πρέζα βανίλια (σοκολάτα 200 γρ.)
- 1 πρέζα βανίλια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ¾ γάλα μαζί με τη ζάχαρη. Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με το γάλα ( ¼) και τη βανίλια. Όταν το γάλα βράζει ρίχνουμε το μείγμα (κορν φλάουρ και ¼ γάλα) (σε μπεν μαρί λιώνουμε σοκολάτα και προσθέτουμε) μέσα και ανακατεύουμε απαλά ως ότου να αρχίσει να χοχλάζει. Σερβίρουμε στο επιθυμητό μας σκεύος και αφήνουμε να κρυώσει.